Om Dellarte:

Dellarte er en teater- og kursusvirksomhed med fokus på den nonverbale kommunikation og har siden 2012 tilbudt danske virksomheder og institutioner at overføre viden og færdigheder med et humoristisk twist, for på den måde at optimere deres tilgang til de gode relationer… det være sig kollegialt, privat og/eller til kunder.

 

Vores kunder har bekræftet effekten af, at en skuespillers værktøjer inden for krops- og parasprog (den nonverbale kommunikation), også har stor effekt ved at blive brugt i erhvervslivet. Der er ikke tale om at manipulere, men at bruge sine sanser og intuition hurtigt, præcist og ærligt for at kunne opnå en forbedret relation til kollegaer og/ eller kunder.

 

Dellarte har kunder i mange forskellige brancher, og det er typisk at vores kunder booker os mere end en enkelt gang. Det er vores succeskriterie!! Vi har her samlet et udpluk af udtalelser fra nogle kunder; heriblandt Bog&Idé, Restaurant Cock’s & Cows, Domstolsstyrelsen, Falck Healthcare (Falck Danmark A/S) og Dentsply Implants A/S.

 

Med et show eller kursus udført af Dellarte, vil medarbejderne blive mødt af højt professionelle og scenevante skuespillere som vil skabe en social og lattervækkende atmosfære og give virksomhedens medarbejdere værktøjer for at opnå en dybere forståelse af bedre relationer, arbejdsmæssigt såvel som privat.

DELLARTE © 2017  |